Merker

Mühle

Mühle er verdens mest anerkjente produsent av klassisk barberutstyr. Firmaet ble grunnlagt i Tyskland i 1945 og drives nå av tredje generasjon. Barberutstyret deres lar deg tilby den tradisjonelle barberopplevelsen til dine kunder, enten i salongen eller hjemme på badet.

Proraso ble grunnlagt i 1908 av Ludovico Martelli i Firenze. Siden den gang har barberproduktene deres vært førstevalget til Italias barberere. Proraso gir meget god valuta for pengene og er en naturlig inngangsport til tradisjonell barbering for svært mange. Dermatologisk testet og fri for parabener, sulfater og mineralolje.

Truefitt & Hill

Truefitt & Hill er verdens eldste barbersalong, grunnlagt 1805 i London. Merket har et bredt sortiment med eksklusive dufter og klassisk design. Egnet for salonger og butikker hvor kunden helst ankommer i dress.

Mr. Natty

Mr. Natty er en komplett serie herreprodukter fra Matt Raine, en av Storbritannias mest ettertraktede stylister. Alt produseres i England og holder meget høy kvalitet - blant annet hårpomadene er en favoritt hos noen av verdens beste frisører.

Oak

Oak Natural Beard Care er merket for deg som vil ha den beste skjeggpleien som er å oppdrive. Alle produktene er utviklet i samarbeid med barberere og økologisk sertifiserte etter BDIH og COSMOS-standarden. Moderne og eksklusiv utførelse med diskrete dufter. Produsert i Tyskland.

Ursa Major

Ursa Major er en familiedrevet produsent av såper og hudpleie i Vermont, USA. De benytter naturlige ingredienser fra lokalmiljøet og fokuserer på bærekraftig og etisk produksjon. Hele utvalget har en lett, unisex-orientert design og passer like godt til livsstilsbutikker som til kvalitetsbevisste salonger.

Captain Fawcett

Britiske Captain Fawcett produseres av Richie og medhjelpere. Richie har selv et langt og fyldig skjegg og vet hvordan skjeggprodukter bør være. Fawcett er særlig kjent for et rikt utvalg stylingmidler til skjegg og bart, samt meget populære cologner. Passer særlig godt for butikker og salonger med et klassisk uttrykk.

Mr Bear Family

Svenske Mr Bear Family har laget noen av de beste skjeggproduktene i Skandinavia siden 2009. Her får du en flott kombinasjon av topp kvalitet og god pris å tilby dine kunder. Mr Bear Family tilbyr maskuline, nordiske dufter og attraktive gavesett. En av våre bestselgere!

Bona Fide er spesialister på klassiske frisyrer, enten det er stram skill, rocka pompadur eller rufsete surfer-look. Lages i Orange County, California og dufter forfriskende av appelsin og grapefrukt. Kjent for sterk hold uten kliss. Kommer også i små størrelser for å senke terskelen for dine kunder.

Tenax

Tenax er en ny serie med hårprodukter fra Italia, produsert av tradisjonsrike Proraso. På kort tid har produktene allerede blitt svært populære. Merket er meget prisgunstig, og passer perfekt for frisører og butikker som spesialiserer seg på en hardkokt stil.

Pomp & Co. springer ut av en liten barbersalong i Dublin. Det familiedrevne firmaet produserer klassisk hårstyling, pleiemidler til hår og skjegg samt attraktivt salongutstyr.

Graabein er en helnorsk, karslig skjeggpleie-spesialist som på kort tid har blitt en favoritt hos gutta. Alle produkter lages på Karmøy med naturlige ingredienser. Inneholder ikke parfyme, kun eteriske oljer.

Marvis har produsert eksklusiv tannpleie i Firenze siden 1958. Fåes i eksotiske smaker som ingefær, kanel, lakris og mange flere. Et førstevalg på eksklusive hoteller over hele verden.

Laboratory Perfumes leverer nydelige parfymer og duftlys som passer til alle kjønn. Alle dufter er vitenskapelig og miljøvennlig fremstilt på britisk flora. Ikke testet på dyr.

Mario Lorenzin leverer unike pleiemidler til hår og skjegg basert på en patentert formel av kaldpresset raddichio fra Italia. Kliniske studier bekrefter at formelen styrker håret, og duften er overlegen.

Daimon Barber

Daimon Barber er en eksklusiv britisk leverandør til profesjonelle barbersalonger. Alle produkter har en nærende og pleiende effekt, selv hårvoksene. Dekker et bredt spekter fra barbersåpe til hårstyling med nydelige, krydrede dufter. Basert på de beste, naturlige ingredienser som er å oppdrive og produsert i England.

Imperial Barber Grade Products

Karene bak Imperial Barber Products har lang erfaring i bransjen og vet hva som fungerer. Et kult design og topp kvalitet gjør disse produktene svært populære. Imperial er særlig kjent for sterke, vannbaserte pomader som er enkle å jobbe med og meget velegnede til å style klassiske frisyrer.

Barber Pro er en barberutstyr-maker fra Storbritannia som er viden kjent for sine prisvinnende ansiktsmasker. De leverer også smakfullt salongutstyr spesialtilpasset skjeggtrim og barbering. Alle produkter er dermatologisk testet og er ikke utprøvd på dyr.

TKMA ("True Knowledge - Men's Awareness") er hjertebarnet til Brødrene Fevangs Barberstue i Stavanger. Deres egen produktserie gir distingvert stil for herrer og er en fryd å jobbe med. Produseres i samarbeid med Movember Foundation, hvor deler av overskuddet går til å fremme menns helse.

Feather er Japans fremste produsent av barberblader og barberkniver. Feathers barberkniver med utskiftbare blader brukes av verdens beste barberere, både til å ta skjegg og til å definere linjer / stusse nakkehår. Kommer med en rekke ulike blader i forskjellig profil for å dekke ethvert behov.

Andis klippe- og trimmemaskiner er førstevalget for USAs mange barbersalonger. Dette amerikanske merket sprang ut av bilindustrien i mellomkrigstiden og har siden blitt kjent for byggekvalitet og råsterke motorer. Til skjegg, fades og tapers er dette noe helt annet enn maskinene du er vant til! Vi fører Andis kolleksjon for profesjonelle samt et stort utvalg reservedeler og vedlikeholdsmidler.

Barbicide fra USA er den opprinnelige produsenten av den tidløse, blå steriliseringsvæsken som brukes i enhver seriøs barber- og frisørsalong. Vi fører også deres klassiske steriliseringsglass i en rekke størrelser, med og uten hevbar sil. Setter prikken over i-en i enhver salong!

Börstenfabrikk Faller har levert utsøkte børster fra Schwarzwald i Tyskland siden 1827. De er blant de få børster som tilfredstiller våre krav til bruk på skjegg, eksfoliering, negler og hodehår. Kommer i elegante utførelser i eik, oliventre og valnøtt. Miljøvennlig produsert.

Neocape ble startet av en gruppe ingeniører fra Sør-England for å levere innovative kapper til ulike behov. Deres patenterte frisørkappe i neopren lar ikke et hårstrå gli ned i kragen, og fasongen gjør at du kan trimme og style uten å være redd for at maskinen skal hekte seg fast. Må prøves!

Beardsley

California-baserte Beardsley fant i sin tid opp den første, dedikerte sjampoen for skjegg, som siden har blitt uvurderlig for å holde ansiktspryden myk og sunn. Skjeggpleie fra Beardsley er et flott tilskudd til enhver salong eller butikk som vil gjøre valget enkelt for han med skjegg.