Merker

Mühle

Tyske Mühle ble grunnlagt i 1945 og familiebedriften drives nå av tredje generasjon. Kvalitet, design og håndverk er nøkkelordene for produktene fra Mühle. Fortsatt produseres stort sett alt i deres egne lokaler i Stützengrün. Barberutstyr fra Mühle lar deg tilby den tradisjonelle barberopplevelsen til dine kunder, enten i salongen eller hjemme på badet.

Proraso

Proraso ble grunnlagt i 1908 av Ludovico Martelli og i 1948 ble pre- og after shave-kremen fra Proraso formulert i et lite laboratorium i Firenze. Siden den gang har produktene vært førstevalget til Italias barberere. Proraso gir meget god valuta for pengene og er en naturlig inngangsport til tradisjonell barbering for svært mange.

Truefitt & Hill

Truefitt & Hill er verdens eldste barbersalong, grunnlagt 1805 i London. Merket har et bredt sortiment med eksklusive dufter og klassisk design. Egnet for salonger og butikker hvor kunden helst ankommer i dress.

Baxter of California

Baxter of California ble grunnlagt i 1965 og var en av de første hudpleieseriene for menn. Produktene fra Baxter er laget for menn som er urbane og verdensvante, og passer glimrende til både salonger som holder en moderne stil og til livsstilsbutikker som ønsker å supplere utvalget med grooming.

Hawkins & Brimble

Britiske Hawkins & Brimble kombinerer klassisk design med en moderne touch. Produktene inneholder naturlige ingredienser og produseres i England. Hawkins tilbyr komplett utvalg fra skjeggpleie til hårstyling og er således midt i blinken for salongen eller butikken som vil dekke så mange behov som mulig med ett merke.

Daimon Barber

Daimon Barber er en eksklusiv britisk leverandør til profesjonelle barbersalonger. Alle produkter har en nærende og pleiende effekt, selv hårvoksene. Dekker et bredt spekter fra barbersåpe til hårstyling med nydelige, krydrede dufter. Basert på de beste, naturlige ingredienser som er å oppdrive og produsert i England. Passer til salonger og butikker som henvender seg til kjennere.

Brooklyn Soap Company

Brooklyn Soap Company er liten, moderne produsent av pleie- og stylingprodukter for menn. Hele utvalget lages på økologisk framstilte ingredienser i små kvanta for å bevare friskheten og miljøet. Ypperlig for butikker og salonger med en rustikk stil og høy miljøbevissthet.

Imperial Barber Grade Products

Karene bak Imperial Barber Grade Products har lang erfaring i bransjen og vet hva som fungerer. Et kult design og topp kvalitet gjør disse produktene svært populære. Imperial er særlig kjent for sterke, vannbaserte pomader som er enkle å jobbe med og meget velegnede til å style klassiske frisyrer. 

Surface

Surface er en serie med unisex-produkter som formuleres og produseres i Italia. Merket selges i mange high-end-butikker verden over, blant annet Le Bon Marché i Paris. Kun for utvalgte butikker. 

Musgo Real

Musgo Real har vært kjent for den gode kvaliteten på såper og barberprodukter siden 1887. Produktene lages fortsatt i Porto etter tradisjonsrike oppskrifter. Dette er produkter for butikker og salonger som tilbyr klassisk velvære fra øverste hylle.

Tenax

Tenax er en ny serie med hårprodukter fra Italia, produsert av tradisjonsrike Proraso. På kort tid har produktene allerede blitt svært populære. Merket er meget prisgunstig, og passer perfekt for frisører og butikker som spesialiserer seg på en hardkokt stil.

Ursa Major

Ursa Major er et lite firma som holder til i Vermont, USA. Ingrediensene er 98-100 % naturlige og fokuset er på bærekraftig og etisk produksjon. Hele utvalget har en lett, unisex-orientert design og passer like godt til livsstilsbutikker som til kvalitetsbevisste salonger.

Mr Bear Family

Svenske Mr Bear Family har laget noen av de beste skjeggproduktene på markedet siden 2009. Her får du en flott kombinasjon av topp kvalitet og god pris å tilby dine kunder. Mr Bear Family tilbyr maskuline, nordiske dufter og attraktive gavesett. En av våre bestselgere! 

Mr. Natty

Mr. Natty er en serie med flotte produkter fra den britiske barbereren og villbassen Matt Raine, også kjent som Mr. Natty! Alt produseres i England og holder meget høy kvalitet - blant annet hårpomadene er en favoritt hos noen av verdens beste frisører. Fin kombinasjon av stil og humor på emballasjen. 

Beardsley

California-baserte Beardsley har ikke det største utvalget, men det de lager er meget bra. Skjeggsjampoen og balsamen er et flott tilskudd til enhver salong eller butikk som vil gjøre valget enkelt for han med skjegg.

Oak

Oak tar vare på skjegget slik man gjorde hos de gamle, tradisjonelle barbersalongene: Seriøst og med respekt. Alle produktene er utviklet i samarbeid med barberere og skjeggentusiaster. Moderne og eksklusiv utførelse med diskrete dufter. Produsert i Tyskland.

Captain Fawcett

Britiske Captain Fawcett produseres av Richie og medhjelpere. Richie har selv et langt og fyldig skjegg og vet hvordan skjeggprodukter bør være. Fawcett er særlig kjent for et rikt utvalg stylingmidler til skjegg og bart, samt meget populære cologner. Passer særlig godt for butikker og salonger med et klassisk uttrykk.