Hopp til innhold

Velkommen til vår merkevare-oversikt.

Frisørsalong eller Barbershop, her finner du alt du trenger for gi kunden den beste opplevelsen i din salong. Vi har et selektivt utvalg av kvalitets-merkevarer til deg som kun skal ha det beste til dine kunder. Om det er hudpleie fra Japanske Bulk Homme, komplett sortiment til herre og dame fra Italienske DEPOT og Milk_shake eller Graabein´s 100 % naturlige produkter fra lille Karmøy. Se gjerne også vårt raskt økende utvalg på produkter og møbler til salongen.Matakki

Sakser fra Matakki er anerkjent som de beste, profesjonelle frisørsaksene som er å oppdrive. Samtlige sakser lages for hånd av erfarne saksesmeder i en produksjonsprosess på 120 forskjellige trinn, hvor det kun brukes japansk kvalitetsstål. Hardheten i stålet, og de uslåelige toleransene, gir deg et premium arbeidsverktøy som sikrer hurtig og nøyaktig klipp i år etter år.

Matakki

Sakser fra Matakki er anerkjent som de beste, profesjonelle frisørsaksene som er å oppdrive. Samtlige sakser lages for hånd av erfarne saksesmeder i en produksjons-prosess på 120 forskjellige trinn, hvor det kun brukes japansk kvalitetsstål. Hardheten i stålet, og de uslåelige toleransene, gir deg et premium arbeidsverktøy som sikrer hurtig og nøyaktig klipp i år etter år.