Om Mr. Natty

Om Mr. Natty

Mr. Natty (også kjent som Matt Raine) er en veteran i Londons knivskarpe barberscene. Ikke bare har han fartstid fra Det britiske kongehusets barbersalong, han har også drevet egen barberstue og stylet utallige kjendiser, blant annet Noel Gallagher, will.i.am og det britiske fotball-VM-laget.

Nå om dagen perfeksjonerer Mr. Natty sine egenutviklede grooming-produkter samt gjør styling-oppdrag for GQ Magazine, Lacoste og andre krevende kunder.

Alle Mr. Natty-produkter utvikles og produseres i Storbritannia for å løse problemer Mr. Natty har identifisert i andres produkter. Toppselgerne er hans hårstyling-serie, som kan gjøre alt fra rufsete, naturlig look til knivskarp sideskill. Med Mr. Natty i hyllene har du samtidig så mye mer: Et komplett sortiment for herremenn som dekker alt fra leppepomade til skjeggolje fra øverste hylle. Genialt nok leverer Mr. Natty også et vidt utvalg gavesett som er store vinnere til farsdag, jul og bursdager.

Produktene er fornuftig priset og har et evertyrlystent, klassisk design som umiddelbart gir herrene et sted å gå i salongen. Duftene er behagelige og fruktige uten å bli for påtrengende. Vi har jobbet tett med Mr. Natty siden han lanserte de første produktene for flere år siden og kan skrive under på at de som kjøper Mr. Natty er blant våre aller mest fornøyde kunder.

Se utvalget her!