Ny forhandlerportal

Ny forhandlerportal

Grooming.no vokser stadig, og for å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre kunder lanserer vi i dag vår nye forhandlerportal. Portalen er bygget fra grunnen for å kun henvende seg til profesjonelle kunder.

På grunn av sikkerhetshensyn må alle lage et nytt passord. Vi beklager dette, men håper på forståelse for at vi setter sikkerheten først og ikke har tilgang til ditt passord. Før du kan logge inn må du derfor fylle ut et lite skjema som beskrevet lengre ned på bloggen her. Trenger du hjelp er det bare å ta kontakt!

Obs! Beklageligvis vises alle priser enn så lenge inkl. mva. Vår systemleverandør er i ferd med å utbedre dette slik at veil. priser vil vises inkl. mva og forhandlerpriser eks. mva.

 Vær i mellomtiden oppmerksom på at alle forhandlermarginer er langt større enn slik det kan virke slik prisene står per nå.

I tillegg håper vi systemleverandør snart lar oss oversette siden til norsk.

Den eksisterende siden Grooming.no fortsetter å være din kilde til artikler og informasjon, den nye portalen trer automatisk i kraft når du skal bestille.Ta kontakt på hei@grooming.no dersom det er noe du lurer på :)

Slik lager du nytt passord

  1. Gå til denne siden som vist i skjermbildet under
  2. Fyll inn infoen din
  3. Trykk på "Confirm your account" i e-posten du fikk