Muhle - Testvinner i TV2 hjelper deg

Tradisjonell barberhøvel - Testvinner!

Best i test!

Mühle R89, vår tyskproduserte tradisjonelle barberhøvel, ble testet mot engangshøvler og Gillette Fusion Pro Glide hos TV2 hjelper deg. Mange ble kanskje overrasket over resultatet, men det ble ikke vi! Testpanelet konkluderte med at tradisjonell barberhøvel ga det beste og mest behagelige resultatet. I tillegg er barberbladene ti ganger billigere. Hvorfor fortsette med noe som er dyrere og dårligere?

Billigere!

Med en tradisjonell barberhøvel kan du velge mellom mange ulike typer barberblader. Felles for alle er at prisene er mye lavere! Vi selger 5-pakninger for 25 kroner. Det blir store besparelser i løpet av et år når en 4-pakning med Gillette Fusion-blader koster over 200 kroner!

Morsommere!

Det er mer inspirerende å barbere seg med ordentlig utstyr. Kombiner en tradisjonell barberhøvel med en god barberkrem eller barbersåpe og gjør den daglige rutinen til et lite høydepunkt!

Skikkelig kvalitet!

Når du først har kjøpt utstyret vil det vare og vare. Det vil heller ikke komme nye modeller som gjør at du må kaste det gamle. Her får du rett og slett håndprodusert kvalitet!

Mer miljøvennlig!

Unngå massevis med plastemballasje på barberbladene og skum på trykkboks som forsøpler.

Hva er egentlig tradisjonell barbering?

Barberhøvelen

Den tradisjonelle barberhøvelen ble funnet opp av King Camp Gillette i 1901. Siden den tid har det skjedd mye på markedet, men er det egentlig forbedringer eller bare en måte å gjøre det dyrere for deg på? Vi mener at ett blad er nok, og som testvinner også best! Spar penger, lag mindre søppel og få en bedre start på dagen!

Barberkosten

Barberkosten er et svært viktig verktøy for å oppnå en god barbering. Det er fem grunner til å bruke en barberkost:

  1. Den lager et fyldig og varmt skum.
  2. Barberkosten løfter hårene opp fra huden.
  3. Huden får en skånsom eksfoliering.
  4. Du trenger mindre produkt for å lage bra skum.
  5. Du unngår drivgasser og andre stoffer fra sprayboksen.

Barberproduktene

En god barberkrem eller barbersåpe vil ta barberingen til nye høyder! Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter med alle tenkelige dufter. Fra engelske Truefitt & Hill som ble grunnlagt i 1805 til italienske Proraso og naturlige produkter fra Mühle - her finnes noe for enhver smak! Selv om disse produktene kan virke dyrere, så er de svært konsentrert. Sammenligner du antall barberinger vil du finne ut at pris per barbering ofte blir billigere!

Er du klar for en bedre barbering?